44-річний водій Mercedes загинув у нічній ДТП із вантажівкою біля Іршави

28-річний водій вантажівки Volvo не постраждав

Внаслідок лобового зіткнення із вантажівкою Volvo поблизу Іршави загинув 44-річний водій Mercedes. За попередніми даними, він не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із вантажівкою, за кермом якої перебував 28-річний водій. Від удару Mercedes сильно пошкодився, тіло водія із понівеченого авто діставали рятувальники. Наразі поліція встановлює усі обставини смертельної ДТП.

Як повідомляє прес-служба ДСНС Закарпаття, виклик про аварію на дорозі між Іршавою та Сільцем рятувальники отримали близько 00:30 у четвер, 1 грудня. Внаслідок ДТП 44-річний Mercedes загинув на місці аварії. Його тіло рятувальники витягли з потрощеної машини.

У прес-службі поліції Закарпаття уточнили, що, за попередніми даними, водій Mercedes не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення із вантажівкою Volvo. «Внаслідок аварії на місці події загинув водій легковика-44-річний мешканець села Заріччя. 28-річний водій вантажівки – не постраждав», – йдеться у повідомленні поліції.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілих). Правоохоронці призначать кілька експертиз для встановлення усіх об’єктивних обставин смертельної ДТП.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter