Внаслідок зіткнення з деревом поблизу Хотина загинув 47-річний водій

Водій Mercedes-Benz з невідомих причин з’їхав з дороги і врізався у дерево

47-річний водій Mercedes-Benz загинув внаслідок зіткнення з деревом на дорозі поблизу Хотина. У поліції повідомляють, що ДТП сталася між селами Клішківці-Малинці. Від удару 47-річний чоловік загинув одразу на місці аварії.

Як повідомляє прес-служба поліції Чернівецької області, ДТП сталася у вівторок, 22 листопада, у Дністровському районі. На місці правоохоронці встановили, що водій Mercedes-Benz виїхав за межі дороги та врізався у дерево. За кермом авто перебував 47-річний мешканець села Малинки. Він загинув на місці ДТП.

«47-річний житель села Млинки, керуючи автомобілем Mercedes-Benz, не впорався з керуванням, допустив виїзд за межі дороги з подальшим зіткненням з деревом. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди буковинець від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події», – йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Поліція з’ясовує усі обставини смертельної ДТП.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter