65-річний тракторист загинув внаслідок перекидання у річку на Буковині

Аварія сталася ввечері 8 листопада у селі Банилів

65-річний тракторист не впорався з керуванням і перекинувся у річку в селі Банилів поблизу Вижниці. Внаслідок ДТП чоловік отримав серйозні травми та загинув на місці аварії. Поліція наразі з’ясовує обставини смертельної ДТП.

Як повідомила прес-служба поліції Чернівецької області, аварія з трактором сталася ввечері у вівторок, 8 листопада, в селі Банилів Вижницького району. На місці з’ясувалося, що трактор Foton 250 перекинувся у річку, його водій – 65-річний місцевий мешканець – загинув на місці. У яку річку перекинувся тракторист, у поліції не уточнюють, проте, судячи з фото, йдеться про річку Коритниця, що протікає через Банилів і впадає у Черемош.

«Місцевий житель, керуючи трактором Foton 250, не впорався з керуванням, допустив виїзд за межі дороги з подальшим перекиданням транспортного засобу в річку. Внаслідок аварії буковинець від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події», – йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту). Поліція встановлює усі обставини смертельної ДТП.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter