Росіяни вивезли з Херсона до Криму міський транспорт

Також із більшості херсонських аптек окупанти вивезли медичні препарати

Російські військові вивезли з окупованого Херсона до Криму транспортні засоби, що перебували у комунальній власності міста. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ у суботу, 29 жовтня.

«Транспортні засоби, що перебували у комунальній власності міста Херсон, переміщено загарбниками до тимчасово окупованого Криму», – йдеться у повідомленні.

У відомстві також розповіли, що отримала своє підтвердження інформація щодо вивезення медичних препаратів з більшості аптек міста.

«З 26 жовтня цього року окупаційна влада відсторонила від роботи медичний персонал кількох міських лікарень, медичне обладнання з яких російські окупанти вивезли», – повідомили в Генштабі ЗСУ.

Повідомляється також, що під приводом проведення підготовки до «оборони» міста Нова Каховка на Херсонщині російські військові проводять примусову евакуацію місцевого населення з вулиць, що розташовані на узбережжі річки Дніпро.

Нагадаємо, що у Головному управлінні розвідки прогнозують, що операція зі звільнення Херсона, найімовірніше, триватиме до кінця листопада. За інформацією розвідки, зараз на Херсонщині дислокуються близько 40 тис. російських військових.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter