Четверо людей постраждали у нічній ДТП із вантажівкою біля Чернівців

Усіх постраждалих пасажирів госпіталізували

Неподалік Чернівців 19-річний водій ВАЗ-2106 зіткнувся із ВАЗ-2101 під керуванням 18-річного буковинця, який врізався у вантажівку Volvo. Внаслідок ДТП постраждали четверо пасажирів, які їхали у ВАЗ-2101. Усіх доставили до лікарні.

Як повідомляє прес-служба поліції Чернівецької області, виклик про аварію у селі Шипинці поблизу Чернівців правоохоронці отримали о 21:20 понеділка, 17 жовтня. Попередньо поліцейські встановили, що 19-річний водій ВАЗ-2106 не врахував безпечної дистанції та допустив зіткнення з автівкою ВАЗ-2101 під керуванням 18-річного мешканця села Клокічка. Далі водій «копійки» втратив керування та урізався у вантажівку Volvo.

«Внаслідок ДТП травмувалися четверо пасажирів ВАЗ-2101 віком від 16 до 19 років. Потерпілих медики госпіталізували до лікарні», – йдеться у повідомленні поліції.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до травмування потерпілих). Санкція статті передбачає обмеження волі до трьох років із забороною керувати автомобілями на три роки.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter