Українські захисники відбили ворожі атаки у восьми населених пунктах

ЗСУ знищують окупантів та наносять удари по пунктах управління та бойовій техніці

За інформацією Генерального штабу Збройних сил України, Сили оборони відбили ворожі атаки у восьми населених пунктах. Українські захисники утримують займані позиції та не допускають просування ворога по українських територіях.

«Нашим підрозділам вдалося успішно відбити атаки ворога в районах населених пунктів Краснопілля, Бахмутське, Бахмут, Майорськ, Зайцеве, Кодема, Соледар та Первомайське», – повідомили в зведенні Генштабу.

Також зазначається, що ракетні війська та артилерія наземних угруповань продовжують виконувати завдання з контрбатарейної боротьби, порушення системи управління та логістичного забезпечення противника.

Українські військові не припиняють наносити удари по пунктах управління, районах зосередження бойової техніки та особовому складу ворога.

У Генштабі також розповіли, що окупанти завдали 14 ракетних та понад 15 авіаційних ударів по військових та цивільних об’єктах. Внаслідок обстрілів постраждала цивільна інфраструктура в районах населених пунктів Харків, Миколаїв, Вознесенськ, Очаків, Сухий Ставок.

Відомо, що в районі населеного пункту Херсон російські військовослужбовці 127-го полку 1-го армійського корпусу підняли бунт, написали відмову від участі у бойових діях. Однією з причин є незадовільне забезпечення: на передових позиціях особовий склад цього полку залишився навіть без води. Частину військовослужбовців забрали представники контррозвідки противника, подальша їх доля невідома.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter