85-річний сумчанин передав ЗСУ гроші від продажу квартири і дачі

Чоловік продав квартиру та дачну ділянку, а отримані 35 тис. доларів передав на потреби ЗСУ

85-річний сумчанин Микола Іванович передав 35 тис. доларів, що становить близько 1,4 млн грн, на допомогу Збройним силам України. У п’ятницю, 26 серпня, на сторінці Громадського фонду «Суми» опублікувала відео зустрічі з Миколою Івановичем.

«Другий день наша команда намагається прийняти цей факт. Мабуть, такі речі й не потребують зайвих коментарів», – повідомили у фонді «Суми».

У дописі зазначено, що цього літа у чоловіка померла дружина, раніше він також втратив сина. Щоби допомогти Україні перемогти окупанта 85-річний чоловік вирішив продати квартиру та земельну ділянку, а гроші передати Збройним силам України. Свою племінницю пенсіонер попросив знайти волонтерських фонд, який збирає кошти на потреби українських захисників.


У фонді розповіли, що за ці гроші здійснять окрему цільову закупівлю для ЗСУ. Наразі проводять консультації з військовими.

«Ми разом з командою Громадського фонду «Суми» вже розпочали консультації з військовими щодо актуальних потреб і розповімо про закупівлі на наших сторінках», – повідомили у фонді.

Відомо, що чоловік 46 років пропрацював на заводі ім. Фрунзе. За його словами, на сьогодні на прожиття йому вистарчає пенсії.

Відео ГФ «Суми»

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter