80-річний водій загинув після лобового зіткнення з Toyota у Калуші

Водія ВАЗ доставили до лікарні, однак врятувати йому життя не вдалося

У Калуші внаслідок лобового зіткнення з Toyota загинув 80-річний водій ВАЗ-2104. За даними поліції, мешканець Калуша за кермом ВАЗу при розвороті виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з Toyota під керуванням 19-річної водійки з Івано-Франківщини. Чоловіка з серйозними травмами доставили до лікарні, однак життя йому врятувати не вдалося.

Як у вівторок, 23 серпня, повідомила прес-служба поліції Івано-Франківської області, виклик про ДТП у Калуші правоохоронці отримали близько 11:30 понеділка, 22 серпня. Поліцейські встановили, що 80-річний водій ВАЗ-2104 при розвороті виїхав на зустрічну смугу руху, 19-річна водійка Toyota їхала позаду, намагалася об’їхати ВАЗ і теж виїхала на зустрічну.

«Водій ВАЗ не переконався в безпечному маневруванні, здійснив розворот ліворуч та виїхав на смугу зустрічного руху. В той час водійка Toyota, 19-річна мешканка Рожнятівщини, яка рухалася позаду, намагалася здійснити об’їзд ВАЗ і також виїхала на смугу зустрічного руху, де відбулося зіткнення. Від удару іномарка Toyota з’їхала у кювет», – йдеться у повідомленні поліції.

Від отриманих травм 80-річний водій помер у лікарні. Пасажирка ВАЗ та 19-річна водійка Toyota госпіталізовані. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил дорожнього руху, які призвели до смерті потерпілого). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter