Дитячне смакування: знайомий смак картопляного тістечка з печивом

Тістечко картопля з печива смак дитинства

Любителім дитячих смаколиків і хуткого приготування варто спробувати цей неймовірний рецепт тістечок з картопляного піску та печива!

Для початку, візьміть кілька крихт печива, яке вибране вами, зі свого холодильника. Зламайте його на крихти, трохи змішайте, щоб отримати рівну грубу крихту.

Потім подрібніть яблука в блендері до стану пюре. Додайте до них крихти печива та трохи розтопленого масла. Змішайте усе разом, щоб отримати однорідну масу.

Залишити масу протягом 10-15 хвилин, щоб вона затверділа. Після цього намазуйте руки маслом і зліплюйте маленькі пластівці з отриманої маси. Розмістіть їх на противень і згинайте біля 15 хвилин в попередньо розігрітій духовці до 180 градусів.

Важливо! Приготувати крем використовувати лише за рецептом: згущене молоко викрутити з жовтками та додати трохи молока.

Тістечка з картоплі та печива можна обсипати крихтами, зробити заглаз у випічці та замазати кремом. Насолоджуйтеся неймовірним смаком дитинства!

Якщо ви хочете смак особливої випічки з дитинства, спробуйте тістечка з картопляного піску та печива, і результат неодмінно вас порадує!

Тістечко «Картопля» з печива – класичний варіант

Тістечко «Картопля» з печива – класичний варіант

Тістечко “Картопля” з печива – це класичний десерт, який нагадує смак дитинства. Його рецепт включає в себе кілька інгредієнтів, які відтворюють смак традиційного картопляного пюре. Для приготування цього варіанту тістечка вам знадобиться печиво, масло, картопля, молоко і жовтки.

Спочатку необхідно змішати картоплю з печивом, додати в неї розтоплене масло і жовтки. Далі утворіть масу із цієї суміші, додавши поступово усе молоко. Важливо постійно помішувати, щоб уникнути утворення комочків. Результатом має бути однорідна маса, яка нагадуватиме консистенцію картопляного пюре.

Потім сформуйте масу в пластівці, використовуючи десертну ложку. Залиште тістечка у холодильнику протягом години, щоб вони станули. Тим часом приготуйте крем, змішавши згущене молоко з маслом і крихтою печива. Таким чином, ви підкреслите картопляний смак десерту і зробите його ще смачніше.

Після застигання тістечка викладіть на тарілку та прикрасьте кремом. Додайте декілька крапель какао-порошку для насиченості смаку. Якщо хочете, можна подрібнити яблука і додати їх до крему. В результаті ви отримаєте смачний і ситний десерт, який смакуватиме як дитинство.

Тістечко «Картопля» – рецепт печива без згущеного молока

Тістечко «Картопля» – рецепт печива без згущеного молока

Щоб приготувати смачне тістечко «Картопля», вам знадобиться кілька простих інгредієнтів. Використовувати згущене молоко в цьому рецепті не потрібно, що робить його відмінним від багатьох інших рецептів печива. Вам буде необхідно молоко для замішування тіста.

Спочатку треба взяти картошку, відварити її і зробити картопляну картоплину. Після цього додаємо яйця та картоплину до суміші і змішуємо все добре. Залиште це на деякий час. Додайте трохи борошна, солі та цукру і перемішайте це все разом. Додайте воду, якщо пісок занадто сухий.

Потім вам треба дати піску трохи постояти. Додайте рідке варення та інші інгредієнти, такі як молоко та яйця. Змішайте все це разом, а потім почніть додавати борошно.

За допомогою пластина вже поформуваного печива зробіть невеликі тістечка. Поставте їх у холодильник протягом години, щоб вони затверділи.

Потім тістечка треба змащувати кремом. Додайте картоплі, яблук або какао-порошку для створення різних варіантів смаку. Потім прикрасьте тістечка крихтою або крихтами печива. Однак важливо пам’ятати, що переважність смаку повинна бути на картоплі.

Використання рецепту печива без згущеного молока дозволяє створити унікальний смак дитинства. Це вишукане тістечко прикрасить будь-який стіл і стане справжнім десертом для всієї родини. Спробуйте тістечко «Картопля» з печива смак дитинства вже сьогодні!

Солодка «Картопля» з печива – рецепт з заварним кремом

Солодка «Картопля» з печива – рецепт з заварним кремом

Картопля з печива — це незвичайний і смачний десерт, який здатен привнести смак дитинства в будь-яку кулінарну страву. Для його приготування потрібно мати наступні інгредієнти: печиво, масло, молоко, яблука, жовтки, цукор і заварний крем.

На початку, слід розтерти картоплю з печива на крихти. Для цього можна використовувати блендер або спеціальну терку. Заварний крем також потрібно обов’язково приготувати заздалегідь. Для цього суміш з молока, цукру, яєчних жовтків і маси додавати до окремо нагрітого молока. Суміш треба варити протягом 10-15 хвилин, постійно помішуючи.

Після цього масу слід залишити в холодильнику протягом 1-2 годин, щоб вона стала густою. Коли картопля з печива і крем вже приготовлені, можна приступати до зборки тістечок. На один пластівець печива слід нанести крихту картоплі, потім накрити іншим пластівцем і нанести заварний крем. Так повторювати до того, як вийде бажана кількість тістечок.

Важливо зауважити, що в процесі приготування солодкого картоплі з печивом слід не забувати про додавання крихти, яка створює особливу хрустку текстуру цього десерту. Додавання крихити картоплі також можна посипати тістечка какао-порошком, щоб надати їм оригінальний смак і аромат.

Печиво «Картопля» – рецепт з сиру

Печиво «Картопля» – рецепт з сиру

Якщо ви шукаєте цікавий рецепт печива, яке неодмінно залишить вас задоволеними своїм неповторним смаком, то розгляньте варіант печива «Картопля». Це смачна, м’яка і ніжна випічка, яку можна зробити з додаванням сиру.

Щоб приготувати печиво «Картопля» з сиром, вам знадобиться:

  • 3 столові ложки масла;
  • 0,5 склянки цукру;
  • 2 яйця;
  • 120 г сиру;
  • 1 склянка борошна;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • 1/4 чайної ложки солі.

На початку приготування печива «Картопля» з сиром, змішайте усі інгредієнти окрім борошна. Для цього розтопіть масло та змішайте його з цукром і сиром до однорідності. Додайте яйця, торкнувшись розводів йолодком, і далі під’єднайте борошно разом з розпушувачем тіста та сіллю. Змішуйте все добре, поки тісто не стане м’яким і еластичним. Застеліть пластмасовим шматком тістечко картоплі на 30 хвилин у холодильнику.

Після того як тістечко з картоплі на масі Холоддильник поставилося, спробуйте розкачати його на пластівці між двома шматками аркушів паперу. Розійтесь до пластівців та використовуйте форми для вирізання какао-порошку крихту печива згідно зі своїми уподобаннями. Після вирізування печива з краями, перенесіть їх на покриття печі восковим папером і засипте крихтою яблук.

Згодом вийміть протокол з холодильника, розмістіть на печі, намажте верхню сторону печі повітряним кремом і припустіть викладання того ж крему. Зробіть додаткові прокручування, застругіть сверкаючими кремом пластівцями, щоб вони виглядали смачними і апетитно. Після того як печиво «Картопля» з сирними сторінками придумає, залиште його протягом десяти хвилин при одній страждаванні, постійно змішуючи молоко, а потім перенесіть в ознаменування нагріватили огнища дев’яти ложок.

Залишиться тільки додати кілька крапель переднього масла до маси холодного картопляного тіста і м’яко змілити його. Результатом має бути пластівець какао-порошку з яблуками, приєднаний до помади, шар тістечка з печивом і кислим яблуком.

Тепер, коли ви знаєте рецепт печива «Картопля» з сиром, можете приготувати його вдома та насолодитися незабутнім смаком дитинства!