Окупанти з «Ураганів» обстріляли житлові квартали на Дніпропетровщині, є жертви

Унаслідок обстрілу постраждали шестеро людей, серед них – одна дитина

У неділю, 21 серпня, росіяни обстріляли Зеленодольську громаду на Дніпропетровщині. За інформацією голови Дніпропетровської облради Миколи Лукашука, внаслідок обстрілу окупантів 6 осіб отримали поранення. Голова ОВА Валентин Резніченко повідомив, що одна жінка загинула, також серед постраждалих є 9-річний хлопчик.

«Окупаційні війська РФ продовжують тероризувати наші громади. З «Ураганів» вдарили по Зеленодольській ТГ у Криворізькому районі. Попередньо, внаслідок обстрілу постраждали шестеро людей, з них – одна дитина», – повідомив о 17:45 Микола Лукашук.

Фото Миколи Лукашука та Валентина Резніченка

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що внаслідок ворожих обстрілів одна людина загинула, шестеро отримали поранення.

«У Зеленодольськ прилетіли 15 реактивних снарядів. Загинула 59-річна жінка. Шестеро людей поранені, серед них 9-річний хлопчик. Всі у лікарні. Один з постраждалих тяжкий», – написав Валентин Резніченко.

За його інформацією, снарядами зруйноване житло, пошкоджена будівля дитячої спортивної школи. На місці працюють рятувальники та поліція.

О 19:45 Лукашук повідомив, що кількість поранених зросла до 7 осіб, всі вони отримали осколкові поранення.

«За оновленою інформацією, загальна кількість постраждалих – семеро людей. Це троє чоловіків, троє жінок та 9-річний хлопчик. У всіх – осколкові ураження», – повідомив він.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter