15-річний скутерист загинув внаслідок ДТП з мотоциклом на Закарпатті

За даними поліцейських, 22-річний мотоцикліст за кермом перебував п’яним

У селі Синевир на Закарпатті внаслідок зіткнення з мотоциклом загинув 15-річний скутерист. За попередніми даними, скутерист при повороті виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з 22-річним мотоциклістом. Від удару обоє юнаків отримали серйозні травми, вже у лікарні 15-річний скутерист помер, 22-річний мотоцикліст перебуває у реанімації. Наразі відомо, що він за кермом перебував п’яним.

Про ДТП у селі Синевир неподалік Міжгір’я повідомила прес-служба поліції Закарпаття у суботу, 20 серпня. За попередньою інформацією правоохоронців, 15-річний хлопець їхав на незареєстрованому скутері Spark, повертав ліворуч, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з 22-річним мотоциклістом на Kayo, який рухався своєю смугою.

«За кермом мотоцикла перебував 22-річний мешканець села Негровець Хустського району. Обоє водіїв отримали тяжкі травми та були госпіталізовані. Вже в лікарні, під час надання невідкладної допомоги, 15-річний хлопець помер», — йдеться у повідомленні поліції.

Під час перевірки на алкоголь виявилося, що 22-річний мотоцикліст за кермом перебував у стані сп’яніння (0,57 проміле). Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого). Правоохоронці призначать низку експертиз для встановлення всіх обставин аварії.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter