Двоє людей загинуло внаслідок ДТП з лісовозом на Хмельниччині

Причини ДТП наразі з’ясовують поліцейські

Внаслідок зіткнення Volkswagen Passat з вантажівкою ЗІЛ, яка перевозила деревину, загинув 29-річний водій авто та його 43-річна пасажирка. Аварія сталася поблизу Деражні на Хмельниччині. Наразі правоохоронці встановлюють причини ДТП.

Як повідомляє прес-служба поліції Хмельницької області, аварія сталася ввечері середи, 17 серпня. Виклик про ДТП поблизу Деражні правоохоронці отримали близько 18:00. Volkswagen Passat, за кермом якого перебував 29-річний місцевий мешканець, зіткнувся із вантажівкою ЗІЛ, яка перевозила деревину. За кермом ЗІЛа перебував 43-річний житель села Ярославка.

«Внаслідок ДТП водій автомобіля Volkswagen Passat та його 43-річна пасажирка від отриманих травм загинули на місці події», – йдеться у повідомленні поліції.Правоохоронці встановлюють причину аварії.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 ККУ (порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що спричинило смерть кількох осіб). Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter