31-річний ухилянт пропонував закарпатським прикордонникам хабар у рублях

На кордоні зі Словаччиною 31-річний мешканець Харкова пред’явив прикордонникам підроблене посвідчення про інвалідність, а потім запропонував хабар у рублях. Чоловіка підозрюють в ухиленні від призову, пропозиції хабара та підробці документів. Зараз ним займається поліція.

Як повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону, інцидент стався вночі четверга, 21 липня, на пункті пропуску в Малому Березному, що українсько-словацькому кордоні.

«31-річний харків’янин прямував на виїзд з України легковим автомобілем. Разом з паспортом він пред’явив на контроль пенсійне посвідчення та довідку МСЕК, які начебто посвідчували його інвалідність. Під час перевірки наданих документів прикордонники встановили, що вони містять ознаки підробки», – йдеться у повідомленні.

Прикордонники встановили, що чоловік незаконно отримав посвідчення про інвалідність. Харків’янин вирішив відкупитися і запропонував правоохоронцям хабар у різній валюті, серед якої були і рублі.

На місце події викликали поліцейських. Наразі 31-річний харків’янин буде відповідати за надання хабара (ст. 369 ККУ), підробку документів (ст. 358 ККУ) та ухилення від призову (ст. 336 ККУ).

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter