Міноборони Британії показало відео з навчань українських військових

Навчання за стандартами Збройних сил Британії для українських військових розпочалися на початку літа

Міністерство оборони Великої Британії опублікувало відео з українськими військовими, які брали участь у навчаннях, які відбувалися на початку літа за стандартами Збройних сил Британії. На кадрах видно британських та українських військовослужбовців.

«Зустрічайте українських військових, які брали участь у навчаннях на початку цього року, керуючи бронетехнікою. Програма під керівництвом Великої Британії дозволяє українським силам посилити свій опір, продовжуючи захищати свою країну від Кремля», – підписали відео в Мінооборони Британії на офіційній сторінці у Twitter.

Раніше до Великої Британії прибула група українських військових, яка бере участь у новій великій військовій програмі з навчання близько 10 тисяч українців на території Великої Британії. Відомо, що у програмі задіяні близько 1050 військовослужбовців ЗС Великої Британії. Кожен курс триває кілька тижнів.

Раніше ZAXID.NET розповідав, що у Великій Британії пройдуть навчання 10 тис. українських військових. На це уряд Великої Британії скерував 2,3 млрд фунтів стерлінгів військової допомоги.

Фото прінт-скріни з відео Міноборони Британії

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter