Мер Мелітополя заявив про знищення понад 200 росіян після атаки ЗСУ

Мелітопольський аеродром, де базувалися окупанти, після удару ЗСУ горить третій день

Внаслідок удару Збройних сил України по російській військовій базі в окупованому Мелітополі було знищено понад 200 окупантів, ще більше ніж 300 дістали поранення, повідомив законно обраний мер Мелітополя Іван Федоров.

«ЗСУ атакували одну з російських військових баз у Мелітополі: казарми, склади з боєприпасами і пальним. Знищено більше 200 російських військових, більше 300 – поранено. Колаборанти бояться виходити на роботу», – зазначив Він у вівторок, 5 липня, в ефірі національного телемарафону, повідомляє УНН.

У неділю, 3 липня, Федоров повідомляв, що ЗСУ завдали понад 30 ударів по одній з чотирьох російських військових баз у місті.

За інформацією «РІА Мелітополь», українські воїни завдали удару в ніч на 3 липня по мелітопольському аеродрому, де загарбники розмістили командний пункт і військову базу. Після удару росіяни перемістилися в місто і почали оглядати кожен автомобіль.

Імовірно, такий точний удар українські воїни завдали з реактивних систем залпового вогню HIMARS, які Україна отримала від США.

Станом на ранок 5 липня пожежа на аеродромі в Мелітополі тривала.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter