Водій маршрутки в Івано-Франківську збив 10-річного велосипедиста


Водій маршрутки в Івано-Франківську збив 10-річного велосипедиста

10-річний велосипедист із травмами перебуває у реанімації

60-річний водій франківської маршрутки збив 10-річного хлопчика на велосипеді. Внаслідок ДТП дитина отримала серйозні ушкодження, зараз хлопчик перебуває у реанімації. За попередніми даними, велосипедист виїхав на дорогу у недозволеному місці. Після збиття дитини водій маршрутки зіткнувся ще і з Ford Cuga. За кермом чоловік перебував тверезим.

Про ДТП із маршруткою і 10-річним велосипедистом у четвер, 30 червня, повідомила прес-служба поліції Івано-Франківської області. За даними поліцейських, аварія сталася ввечері середи, 29 червня, на вулиці Угорницькій у Франківську. Близько 17:30 водій маршрутки, яка їхала у напрямку вулиці Хоткевича, збив 10-річного велосипедиста. За кермом автобуса перебував 60-річний чоловік.

«60-річний водій маршрутного автобуса, рухався в напрямку вулиці Хоткевича та здійснив наїзд на малолітнього. Хлопчик на велосипеді перетинав проїзну частину дороги у невстановленому місці. Опісля наїзду керманич маршрутки здійснив зіткнення з автомобілем Ford Cuga. У результаті аварії дитину госпіталізували. Наразі хлопчик перебуває у реанімації», – йдеться у повідомленні поліції.

Як стверджують правоохоронці, обидва водії на момент аварії були тверезими. Наразі поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до тяжких тілесних ушкоджень). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter