Мешканку Хмельницького посадили на 6 років за здачу 15-річної доньки в бордель

Жінка пригрозла вигнати доньку з дому і примусила дитину шукати собі сутенера

Апеляційний суд підтвердив вирок попередньої інстанції стосовно 42-річної мешканки Хмельницького, яка віддала свою 15-річну доньку у бордель. Інцидент стався ще три роки тому – влітку 2019 року. Тоді жінка спробувала за 30 тис. грн «здати в оренду» свою доньку для проституції. Мама змушувала дитину шукати собі сутенера, погрожувала вигнати з дому. 15-річна дівчина сама звернулася до поліції та написала заяву на матір. Жінку затримали під час одержання частини грошей, за які вона погодилася продати доньку у бордель.

Як у четвер, 30 червня, повідомила прес-служба Хмельницької обласної прокуратури, апеляційний суд залишив вирок стосовно 42-річної місцевої мешканки без змін – за «здачу в оренду» 15-річної доньки жінка відсидить у тюрмі 6 років. Відомо, що жінка погрожувала дитині вигнати її з дому та змушувала самій шукати сутенера для роботи у борделі.

«У червні 2019 року правоохоронцями викрито 42-річну хмельничанку, яка намагалась за 30 тис. грн «здати в оренду» 15-річну доньку. При цьому вона чітко усвідомлювала, що віддає свою дитину в так званий «бордель» для заняття проституцією або для будь-яких інших цілей», – йдеться у повідомленні прокуратури.

Як зазначається у матеріалах справи, 42-річна мешканка Хмельницького погрожувала своїй 15-річній доньці, казала, що позбавить дитину їжі та вижене з дому. Ще у травні 2019 року жінка почала вимагати від доньки самій знайти сутенера для роботи в борделях на території України. Вже через місяць мама дівчини зустрілася із малознайомим чоловіком у парку у Хмельницькому та сказала, що готова за 30 тис. грн передати свою 15-річну доньку для зайняття проституцією на території Одеської області. Через два дні після зустрічі жінка отримала часину суми – 20 тис. грн та передала дитину чоловікові.

Суд визнав мешканку Хмельницького винною за ч. 3 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людиною, вчинена щодо неповнолітньої її батьками). За скоєне обвинуваченій призначили шість років позбавлення волі.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter