Росіяни скинули авіабомбу на гуманітарний склад у Луганській області

На Луганщині в середу, 29 червня, російські окупанти скинули авіабомбу на склади з гуманітарною допомогою. Постраждалих чи загиблих немає, оскільки поруч зі складами в цей момент людей не було, повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«Там достатньо потужний був вибух, багато чого пошкоджено. Майже повністю зруйновані ангари і склади наші», – сказав він в ефірі національного телемарафону.

Однак Гайдай зазначив, що попри інтенсивні обстріли інколи вдається доставити гуманітарні вантажі до жителів області, зокрема Лисичанська.

«В нас є інші маршрути, якими ми користуємося, але ми їх не називаємо. Але є можливість іноді підвозити [гумвантажі]. Вчора нам вдалося завезти гуманітарний автомобіль в Лисичанськ, і автомобіль виїхав з Лисичанська неушкоджений», – зауважив очільник Луганщини.

Водночас він наголосив, що місто перебуває під постійними інтенсивними ворожими обстрілами, у ньому залишаються 15 тис. цивільних. Траса Лисичанськ-Бахмут не проїзна, тому, через щільність обстрілів, евакуювати цивільних з міста складно.

Нагадаємо, російська армія продовжує наступ, намагаючись оточити Лисичанськ. Тим часом окупанти нашпигували місто протипіхотними мінами, щоб збільшити кількість жертв серед цивільних.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter