Росіяни знищують санаторії в окупованому Криму

У Євпаторії в окупованому Криму росіяни знищують санаторні заклади. Окупаційна адміністрація оголосила про спорудження в Євпаторії так званого “реабілітаційного центру”. Для цього загарбники вже знесли залишки місцевої грязелікарні, повідомили в Асоціації реінтеграції Криму.

«На черзі майже усі колишні дитячі санаторії Євпаторії, злочинно захоплені агресором у 2014 році та відповідні ділянки біля моря. Замість них окупантами планується подальша протиправна побудова «елітного житла для нових кримчан», – зазначено у повідомленні.

У 2020-2021 роках в Асоціації реінтеграції Криму повідомляли, що за умов російської окупації, відбудеться занепад курортного потенціалу Криму, а також про протиправний «перерозподіл» рекреаційної власності та загрозу забудови приморських міст Криму багатоповерхівками для російських «колонізаторів». У лютому цього року в Євпаторії окупанти почали роботи зі знищення Мойнакського парку. Тоді з’явилася інформація про забудову елітним житлом зеленої зони біля озера Мойнаки.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter