28-річного чоловіка затримали за розбещення трьох дівчаток на Хмельниччині

Поліція затримала 28-річного мешканця села Росошани за розбещення трьох дівчаток віком 4, 6 та 8 років. До правоохоронців звернувся батько однієї із потерпілих дівчаток, злочин також записали камери відеоспостереження. Затриманий наразі перебуває у СІЗО, за скоєне чоловікові загрожує до восьми років тюрми.

Як у понеділок, 13 червня, повідомила прес-служба поліції Хмельницької області, інцидент стався біля продуктового магазину в одному із сіл Росошанської громади. За даними поліції, 28-річний місцевий мешканець вчинив розпусні дії відносно трьох дівчаток віком 4, 6 та 8 років. Про злочин стало відомо після того, як одна із постраждалих дівчаток розповіла про те, що сталося, своєму татові. Чоловік звернувся в поліцію.

«Зловмисник вчинив фізичне розбещення щодо малолітніх з метою задоволення власної статевої пристрасті, яке виражалось в доторканні статевих органів потерпілих, про що свідчать відеодокази з камер спостереження», – йдеться у повідомленні поліції.

28-річний затриманий вже був судимий за торгівлю наркотиками. Наразі поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 ККУ (вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи), чоловікові вже оголосили про підозру. За скоєне йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter