Харчова розкош родом з Франції: відкрийте для себе великий світ делікатес

Делікатес родом з Франції

Франція відома не тільки своїми красивими містами і чудовими пейзажами, але і багатством своїх традиційних страв. Однією з них є дуже цікава і неординарна страва – жаб’ячі стегна. Це дійсно примхлива страва, приготування якої вимагає трохи терпіння і уміння.

Для приготування цієї страви необхідно підготувати м’ясо жаб’ячих стегон. Спочатку треба ретельно промити стегна, потім просолити і залишити на деякий час, щоб м’ясо набрало смакові якості. Після цього необхідно підготувати основу для страви: посолити і злегка обсмажити цибулю з часником на вершковому маслі. Цей компонент надає страві незвичайний смак і аромат.

Далі м’ясо повинно бути викладене у маринад на кілька годин. Маринад можна готувати з різних інгредієнтів, наприклад, з часнику, солі, приправ і різних рідин. Коли м’ясо вже промаринується, його можна викласти на розігріту сковороду або підсмажити у фритюрі до готовності.

Рецепти приготування жаб’ячих лапок

Рецепти приготування жаб’ячих лапок

Жаб’ячі лапки – це незвичайна страва, яка походить з французької кухні. Для приготування цієї страви використовувати стегна земноводних. Рецептів приготування жаб’ячих лапок існує дуже багато, але я пропоную розглянути один з них.

Для приготування цієї страви треба ретельно промити жаб’ячі лапки. Це можна зробити за допомогою проточної води. Потім лапки трохи просолити і залишити на день. Це потрібно, щоб вони підготувалися та просушилися.

На наступний день можна приступати до приготування страви. Жаб’ячі лапки потрібно приготувати в фритюрі. Для цього треба розігріти оливкову олію. Потім обмакнути лапки у вершкове тісто і покласти їх у гарячу олію. Потрібно смажити до золотистого кольору.

Окремо на сковороді треба підсмажити цибулю і часник. Це стане чудовим доповненням до страви. Потім додайте лапки до цибулі і часнику. Трохи помішуйте й розподіліть сковороду, щоб лапки добре просмажилися.

Готові жаб’ячі лапки подаються на столі гарячими. Це дуже цікава страва, яку можна спробувати тільки в певний час року, коли є можливість отримати свіже м’ясо земноводних. Ця страва може стати справжнім відкриттям для багатьох гурманів.

Маленькі хитрощі приготування французького делікатесу

Маленькі хитрощі приготування французького делікатесу

Французька кухня славиться своїми витонченими смаками і незвичайними поєднаннями продуктів. Щоб приготувати французький делікатес, потрібно враховувати кілька особливостей.

Велику роль у приготуванні французьких страв відіграє вершковий соус. Він надає страві ніжності і аромату. Важливо ретельно промити м’ясо чи рибу перед приготуванням, щоб видалити непотрібні запахи і м’язеву воду.

Одним із класичних французьких рецептів є приготування стегна жаб. Для цього треба розібрати кістки стегна земноводних і потім обсмажити їх на фритюрі з трохи солі і тушкованою цибулею. Це дуже витончена страва, яку можна знайти в меню деяких французьких ресторанів.

Ще одним цікавим рецептом є приготування страви з жаб’ячих лапок. Це досить рідкісний із продуктів, тому його можна зустріти тільки в деяких регіонах Франції. Для приготування цієї страви треба ретельно очистити лапки від м’язів і обсипати їх сумішшю із сіллю, часником і іншими ароматними спеціями. Потім лапки обсмажуються до золотистого кольору і подаються з соусом.