Двоє хлопців втекли з дитячого інтернату на Закарпатті

Хлопців затримали вже за кілька хвилин після виклику

Із центру соціальної психологічної реабілітації дітей у Сваляві втекли двоє вихованців – хлопці віком 9 та 12 років. Дітей знайшли патрульні поліцейські, хлопчики перебували біля автобусної зупинки у Нижніх Воротах, що за понад 20 км від Сваляви. Втікачі не захотіли пояснювати патрульним, як опинилися так далеко від інтернату.

Як повідомила прес-служба патрульної поліції Закарпаття, виклик про зникнення двох вихованців центру соціальної психологічної реабілітації дітей у Сваляві правоохоронці отримали ввечері вівторка, 7 червня.

«Близько 18:00 інспектори отримали орієнтування про двох зниклих хлопчиків, віком 9 і 12 років. Як виявилося, хлопчики самостійно покинули територію Закарпатського центру соціальної психологічної реабілітації дітей у місті Свалява та пішли у невідомому напрямку», – йдеться у повідомленні поліції.

Вже через кілька хвилин після орієнтування патрульні помітили двох хлопців, які перебували поблизу автостанції у Нижніх Воротах за понад 20 км від Сваляви. Діти зізналися, що втекли із інтернату. У прес-службі патрульної поліції Закарпаття ZAXID.NET уточнили, що хлопчики не захотіти розповідати, яким чином опинилися так далеко від реабілітаційного центру. Хлопців передали слідчим.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter