З Росії не випускають сім’ї російських військових, які воюють в Україні

Російське командування не випускає з території РФ родини військових, які воюють в Україні. За інформацією розвідки, у Західному військовому окрузі Росії родинам офіцерів заборонили виїжджати з країни. А якщо російські військові відмовляться виконувати бойові завдання, їхніх дружин та дітей погрожують переселити в депресивні регіони на Далекий Схід. Такі дані Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило у понеділок, 30 травня, у Facebook.

«Командування Західного військового округу вже наказало примусово виселити зі службових квартир кілька родин військовослужбовців 332 окремого вертолітного полку 6-ї армії військово-повітряних сил та протиповітряної оборони. Дружини вертолітників вирішили відпочити за кордоном, поки їхні чоловіки завдають ракетних та бомбових ударів по мирному населенню України на Слобожанському напрямку», – йдеться у повідомленні ГУР.

Також розвідка оприлюднила список військовослужбовців вертолітної ескадрильї 332-го окремого вертолітного полку 6-ї армії військово-повітряних сил та протиповітряної оборони Західного округу (в/ч 12633 аеродром «Пушкін», Санкт-Петербург).

Зазначимо, що час від часу СБУ перехоплює та оприлюднює розмови російських військових, які розповідають своїм рідним, що не хочуть воювати в Україні. До прикладу, з однієї з таких розмов стало відомо, що на Донеччині контрактники ледь не вбили російського генерал-майора Валєрія Солодчука та його охорону, які приїхали на позиції, щоб приборкати бунт і змусити «відказників» продовжувати воювати.

До слова, за інформацією британської розвідки, Росія зазнала нищівних втрат серед офіцерів середнього та молодшого рангів.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter