18-річний водій BMW збив пішохода в центрі Франківська і втік

За даними правоохоронців, водій за кермом перебував тверезим

В Івано-Франківську 18-річний водій BMW наїхав на 74-річного пішохода та втік з місця ДТП. Потерпілого доставили до лікарні. Водія поліція розшукала менше, ніж за 30 хвилин. За даними правоохоронців, він перебував за кермом тверезим.

За інформацією прес-служби поліції Івано-Франківської області, ДТП сталася ввечері вівторка, 10 травня, на вулиці Незалежності. правоохоронці встановили, що автомобіль BMW здійснив наїзд на 74-річного пішохода та втік з місця аварії. Потерпілого із травмами доставили до лікарні.

«Менш аніж за пів години правоохоронці встановили та розшукали автомобіль BMW та 18-річного водія. Ним виявився мешканець Івано-Франківська. Водія освідчили на стан сп’яніння, результат – тверезий», – йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження середньої тяжкості). Винуватцю ДТП загрожує до трьох років обмеження волі із забороною керувати транспортними засобами.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter