Брати Суркіси заперечили вивезення з України 17 млн доларів готівки

Бізнесмен Ігор Суркіс заявив, що інформація про вивезення за межі України ним, його братом Григорієм Суркісом або кимось із їхньої родини готівки з України не відповідає дійсності. Відповідний коментар 24 березня опублікував сайт футбольного клубу «Динамо» (Київ), який належить Ігорю Суркісу.

«Повідомляємо, що оприлюднена на окремих інтернет-ресурсах інформація про нібито вивезення за межі України Ігорем Суркісом, Григорієм Суркісом або кимось з їхньої родини будь-якої суми готівки не відповідає дійсності та є брехнею», – сказано в коментарі.

У ньому також зазначено, що за дорученням Ігоря Суркіса його українські й угорські юристи направили офіційні запити до митних органів Угорщини для спростування неправдивої інформації.

У коментарі також йдеться, що родина Суркісів з перших днів війни допомагає Збройним силам, волонтерам і лікарням.

Зазначимо, інформацію про те, що брати Суркіси вивезли з України понад 17 млн доларів готівки 21 березня опублікувало інтернет-видання «Українська правда». У матеріалі йшлося, що вони з родинами покинули Україну 17 лютого, а готівку задекларували лише на угорській митниці. Після цього стало відомо, що Державне бюро розслідувань почало розслідувати дії українських митників, які випустили Суркісів за кордон.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter