У Мукачеві націоналізують 29 російських цистерн зі скрапленим газом

Російські цистерни зі зрідженим газом виявили у Мукачеві

Бюро економічної безпеки ініціювало процес націоналізації 29 російських вагонів-цистерн зі зрідженим газом, які належать російські фірмі. Вантаж знайшли під час перевірки одного з мукачівських підприємств, що займається транспортуванням палива. Вартість газу становить понад 35 млн грн.

Як у вівторок, 22 березня, повідомила прес-служба Бюро економічної безпеки, за результатами перевірки підприємства у Мукачеві, співробітники БЕБ виявили майно однієї з російських фірм. Назву підприємства, якому належать цистерни зі зрідженим газом, у Бюро не називають, про те на фото видно, що вагони марковані як власність «Газпром Транс».

«Йдеться про 29 вагонів-цистерн для транспортування скрапленого газу. загальною вартістю 1,16 млн доларів США (понад 35 млн грн в еквіваленті). Зазначена інформація направлена до Фонду Державного майна України та Укрзалізниці. Наразі, за ініціативи БЕБ, триває процедура націоналізації цього майна», – зазначили у прес-службі Бюро економічної безпеки.

Окрім того, в Івано-Франківську співробітники Бюро економічної безпеки виявили ще два залізничні вагони, якими на адресу одного з підприємств також доставлялися товари з Росії. Вагони наразі знаходяться на одній зі станцій Львівської залізниці у відстійнику. Після підтвердження власника, ініціюватиметься питання щодо їх примусового вилучення. Які саме товари готувалися до відправки на територію РФ наразі не уточнюється.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter