Воєнізована охорона «Укрзалізниці» затримала у Києві двох диверсантів

Один із затриманих уродженець Луганська, інший — Броварів

Воєнізована охорона АТ «Укрзалізниця» разом із військовими затримали в Києві двох диверсантів. З’ясувалося, що чоловіки працювали на Росію.

«Один із затриманих уродженець Луганська, інший — Броварів. Зрадників передали відповідним органам», – повідомили в Telegram-каналі «Укрзалізниці».

Нещодавно київські поліцейські також затримали чотирьох диверсантів на одній зі станцій метро. На них звернули увагу через те, що вони фотографували вхід у метро. У їхній машині виявили цілий арсенал зброї, вибухівку.

До слова, за інформацією СБУ, за минулу добу, 14 березня, затримали 60 колаборантів і викрила 20 ворожих ДРГ у різних регіонах.

Так, у Черкаській області співробітники СБУ схопили інформаторку, яка працювала на розвідку окупанта. Вона передавала фото та відео про розташування військовослужбовців і техніки ЗСУ.

У Кіровоградській області викрили чоловіка, який з території України працював у російському інформполі: публікував на форумах антиукраїнську позицію, висловлював неповагу до ЗСУ.

А у Закарпатській області СБУ затримала місцевого мешканця, який організував канал незаконного переправлення за кордон громадян призовного віку.

Нагадаємо, українців закликали бути пильними та повідомляти про підозрілих людей.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter