Внаслідок ДТП біля Хмельницького постраждали троє дорослих і 2-річна дитина

Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі

У селі Копистин, що за 15 км від Хмельницького, внаслідок ДТП травмувалися четверо людей, серед яких є дворічна дитина. За попередніми даними поліції, Daewoo під керуванням 35-річної водійки зіткнулося з Fiat, за кермом якого перебував 68-річний мешканець Хмельницького. Від удару постраждали водій та пасажирка Fiat, а також 40-річний пасажир Daewoo та його 2-річна дитина. Поліція наразі встановлює причини аварії.

Як у понеділок, 10 квітня, повідомила прес-служба поліції Хмельниччини, ДТП сталася у селі Копистин. За кермом Daewoo перебувала мешканка села Шаровечка. «Daewoo зіткнувся з Fiat, за кермом якого перебував 68-річний хмельничанин. Внаслідок аварії водій автомобіля Fiat та його 77-річна пасажирка, а також 40-річний пасажир автомобіля Daewoo та його 2-річна дитина отримали тілесні ушкодження різного ступеня», – йдеться у повідомленні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження). Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі із забороною сідати за кермо до п’яти років.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter