Смачні рецепти простого цибулевого супу: як приготувати найсмачнішу страву з луком

Цибулевий суп смачні рецепти простої страви

Цибулевий суп – це одна з найпопулярніших страв у світі. Його можна зварити за пару хвилин, а смак і користь від цього супу вражають навколишніх. Які ж інгредієнти необхідні для приготування такого супу?

Найголовніше – це цибуля. Вона повинна бути дрібно нарізана і підсмажена на маслі до золотистого кольору. Після цього в цибульну підсмажку додайте нарізані овочі. Для цибульного супу рекомендується використовувати картоплю, моркву і петрушку. Всі ці овочі необхідно нарізати дрібними кубиками.

У цибульно-овочевий суп можна також додати інші овочі, наприклад, капусту або броколі. Також, за бажанням, можна додати курячий бульйон для більш насиченого смаку.

Коли овочі стануть пом’якшими, влийте в каструлю бульйон і доведіть до кипіння. Після цього зменшіть вогонь і готуйте ще близько 20-30 хвилин. В цей час готуємо запашний присмажений хліб – грінки. Щоб їх зробити, помийте і наріжте хліб кільцями, покладіть його на противень, приправте олією і розпекайте в духовці до золотистої скоринки.

Коли суп готовий, витягніть з нього часник і подрібніть його. Додайте цибулю в суп і присоліть до смаку. Використовуйте підсолену воду для відвару овочів, але будьте обережні з соллю, оскільки в бульйоні вже є сіль. Подавати цибулевий суп рекомендується гарячим, з додаванням грінок і кільцями цибулі. Смачного!

Традиційний супчик

Для приготування традиційного курячого супчику з цибулею та овочами потрібно мати такі інгредієнти: біле м’ясо курки, цибуля, морква, картопля, каструлі з бульйоном, часник, масло, сіль, зелень.

Почніть з приготування курячого бульйону. Вилийте воду у каструлю та додайте м’ясо курки. Варіть бульйон близько однієї години, поки м’ясо не буде готовим. Потім вийміть м’ясо з бульйону і наріжте його на кусочки.

Покладіть на сковорідку дрібно нарізану цибулю та часник. Підсмажте їх на маслі до золотистого кольору.

Помийте та наріжте на кільцями моркву та картоплю. Додайте їх до каструлі з бульйоном і варіть протягом 15-20 хвилин.

Тепер додайте підсмажену цибулю та часник до каструлі зі супом. Присипте сіллю та накрийте кришкою. Варіть суп ще 5-10 хвилин.

Подрібніть зелень та присипте нею супчик. Найкраще подавати його гарячим разом зі свіжим білім хлібом або грінками.

Цибулевий суп-пюре з сиром

Цибулевий суп-пюре з сиром

Цибулевий суп-пюре з сиром – це смачна і проста страва, яку рекомендується приготувати в будь-який час року. Для приготування цієї страви вам знадобиться дрібно нарізана цибуля, курячий бульйон, сир, часник і деякі інші інгредієнти.

Почніть з підготовки цибулі – помийте її і наріжте на кільцями. Велику каструлю розігрійте на середньому вогні і додайте в неї трохи масла. Тоді покладіть цибулю і смажте її протягом 10-15 хвилин, доки вона не стане м’якою і більш золотистою. Постійно помішуйте, щоб цибуля не пригоріла.

Тепер додайте дрібно нарізаний часник і продовжуйте смажити ще 2-3 хвилини. Додайте бульйон в каструлю і доведіть до кипіння. Після цього зменшіть вогонь і варіть суп-пюре протягом близько 30 хвилин, поки цибуля не стане м’якою.

Після цього використовуйте блендер або іншу кухонну техніку, щоб подрібнити суп-пюре до гладкої консистенції. Додайте сир і знову збийте все разом до однорідності. Якщо суп-пюре занадто густе, додайте трохи бульйону або води. Підсоліть за смаком.

Цибулевий суп-пюре з сиром готовий! Подавайте його гарячим з хлібними грінками або скоринками хліба. Ця страва стане чудовим першим стравою на обід чи вечерю. Спробуйте приготувати цей смачний суп-пюре з сиром вже сьогодні!

Цибульно-овочева страва

Цибульно-овочева страва

Цибульно-овочева страва – це смачна і проста страва, яку можна приготувати зі звичайних інгредієнтів. Щоб приготувати цей цибульно-овочевий суп, спочатку потрібно підготувати овочі і цибулю. Наріжте цибулю дрібними кільцями і покладіть її в каструлю з підсоленою водою. Відваріть цибулю до м’якості.

Тепер можна додати інші овочі у суп. Наріжте овочі на невеликі шматочки – моркву, картоплю, капусту, буряк і т.д. Вилейте овочі в каструлю з цибулею і додайте бульйон. Влейте декілька склянок бульйону і приготуйте овочі до готовності. Це займе близько години.

Тепер можна додати часник. Поріжте його дрібно і додайте до супу. Подрібніть грінки і присипте ними страву. Суп готовий до подачі. Рекомендується подавати цибульно-овочевий суп зі свіжою булочкою або хлібом.

Цибулевий суп-пюре з картоплею і куркою

Цибулевий суп-пюре з картоплею і куркою

Цибулевий суп-пюре з картоплею і куркою – це смачна страва, яка може бути ідеальною для обіду або вечері. Цей суп-пюре має ніжну текстуру і насичений смак.

Для приготування цього супу-пюре необхідно нарізати цибулю кільцями та обсмажити її на розігрітому маслі до золотистого кольору. Додайте дрібно нарізаний часник та овочі (картоплю, моркву) і продовжуйте готування протягом кількох хвилин.

Далі влийте воду або курячий бульйон до каструлі та варіть овочі до готовності. Коли овочі стануть м’якими, зніміть каструлю з вогню та додайте курку (попередньо відварену та нарізану на шматочки).

Приступайте до подрібнення супу-пюре. Для цього ви можете використовувати блендер або столову ложку. Подрібніть суп-пюре до бажаної консистенції.

Тепер до цибулевого супу-пюре можна додати додаванням солі і перцю за смаком. Прикрасьте страву свіжим зеленню та подавайте зі свіжим хлібом.

Рекомендується подавати цибулевий суп-пюре з картоплею і куркою гарячим. Він ідеально підійде для холодних зимових вечорів або коли ви хочете пригостити своїх близьких смачною та ситною стравою.