Поліція затримала чоловіка, який підпалив авто депутата в Мукачеві

За скоєне мешканцю Мукачева загрожує до десяти років ув’язення

Закарпатська поліція встановила і затримала чоловіка, який підпалив автомобіль депутата облради Георгія Горвата. Як повідомляв ZAXID.NET, авто було припарковане біля однієї з перукарень у Мукачеві, сам момент підпалу зафіксували камери відеоспостереження. Поліція прослідкувала рух палія за допомогою камер у місті, виявилося, що зловмисник стежив за депутатом. Затриманий 34-річний мукачівець уже має судимості. Наразі поліція продовжує розслідування та встановлює мотиви підпалу.

Про затримання мукачівця, який підпалив автомобіль депутата, ввечері у четвер, 13 квітня, повідомила прес-служба поліції Закарпаття. Нагадаємо, інцидент стався у вівторок, 11 квітня, близько 10:00. У коментарі журналістам депутат Георгій Горват розповів, що приїхав у перукарню і в той час автомобіль, припаркований поблизу закладу, підпалив невідомий. За словами депутата, машина належить його дружині.

«Правоохоронці встановили, що чоловік залишив машину припаркованою, а за період його відсутності невідома особа облила її легкозаймистою речовиною та підпалила. Це зафіксували камери зовнішнього спостереження. Поліцейські встановили автомобіль на якому рухався зловмисник, в тому числі й стежив за потерпілим до моменту вчинення злочину», – йдеться у повідомленні поліції.

Палієм виявився 34-річний раніше судимий мукачівець. Відомо, що після скоєння злочину підозрюваний змінив номерні знаки на автомобілі, за допомогою якого втікав з місця події, та зняв з коліс ковпаки. Під час обшуку вдома у підозрюваного вилучили одяг, в якому він був вдягнений під час вчинення підпалу, та його автомобіль.

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 ККУ (умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах). Зловмиснику вже повідомили про підозру, за скоєне мукачівцю загрожує до десяти років ув’язнення. Поліцейські встановлюють мотиви та перевіряють підозрюваного на причетність до аналогічних злочинів на території Закарпаття.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter