Міноборони РФ підтвердило загибель високопоставлених офіцерів під Бахмутом

Під Бахмутом під час боїв із ЗСУ загинули командир 4-ї мотострілецької бригади окупантів полковник В’ячеслав Макаров і заступник командира армійського корпусу з військово-політичної роботи полковник Євгеній Бровко. Відповідну інформацію у неділю, 14 травня, оприлюднило російське міноборони.

У військовому відомстві повідомили, що окупанти загинули «при відбитті атак».

Зауважимо, що публікація російськими військовими інформації про загибель своїх високопосадовців є надзвичайною рідкістю. Зазвичай, росіяни воліють відмовчуватися і не коментувати ситуацію на фронті, як окрім своїх «досягнень». В ЗСУ інформації про загибель окупантів не повідомляли.

Нагадаємо, що напередодні полковник ЗСУ Анатолій Штефан повідомив, що українські військові завдали удару по командному пункту росіян у Кліщіївці під Бахмутом, внаслідок чого було ліквідовано трьох полковників та близько 20 солдатів РФ.

Крім того, на днях командувач Східного угруповання військ генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що на Бахмутському напрямку на окремих ділянках російські сили відступили на дистанцію до двох кілометрів.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter