Внаслідок російського обстрілу на Сумщині загинули батько та 4-річний син

Артилерія накрила людей у місті Білопілля

Росіяни в неділю, 18 червня, вчергове обстріляли Сумську область з артилерії. Зокрема, під удар потрапили житлові квартали міста Білопілля, яке розташоване лише за 7 км від кордону із Росією. Унаслідок обстрілу загинули 38-річний батько і його 4-річний син, повідомили у прес-службі Сумської ОВА.

У коментарі «Суспільному» мер міста Юрій Зарко повідомив, що трагедія сталась близько 16:20. Артилерія влучила у центр міста, де, за попередньою інформацією, розташовані гуртожиток, кінотеатр та житловий будинок.

«Як раз проходив батько з сином. І буквально в трьох метрах від них прилетів снаряд. Вони просто бігли в укриття і буквально не добігли 5 метрів. Батько на місці загинув, дитину не встигли довезти до лікарні, померла на руках», – повідомив Юрій Зарко. Офіс генпрокурора повідомив, що загиблому хлопчику було 4 роки.


Наслідки російського обстрілу Білопілля. Фото Офісу генпрокурора

За даними МВС України, внаслідок обстрілу загинув 38-річний старший лейтенант поліції Роман Бабенко, який працював оперативником.


Внаслідок обстрілу на Сумщині загинув поліцейський Роман Бабенко
Загиблий старший лейтенант поліції Роман Бабенко

Нагадаємо, 17 червня на Харківщині окупанти керованою ракетою підірвали авто з двома волонтерами. Машина з людьми їхала у село Гур’їв. Обидва волонтери загинули.