Окупанти вночі обстріляли Дніпро ракетами, 10 постраждалих

Внаслідок обстрілу постраждало понад 10 об’єктів цивільної та критичної інфраструктури

Російські окупанти обстріляли вночі Дніпропетровську область ракетами невідомого типу. За даними Повітряних сил, на Дніпропетровщині працювала ППО, проте влучання є у Дніпрі, повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у четвер, 24 серпня.

Обстріл стався під час нічної повітряної тривоги приблизно о 2:30. За даними кореспондентів «Суспільного», у Дніпрі пролунали вибухи. Пізніше інформацію про приліт підтвердив голова ОВА.

«Серед ночі – потужні вибухи у Дніпрі. Ворог вдарив по місту ракетами. Одну з них збили захисники з Повітряного командування “Схід”. Але є й влучання. Руйнувань зазнав транспортний об’єкт. Постраждали 7 людей – троє чоловіків та четверо жінок, від 32 до 55 років. Здебільшого у них рвані рани та осколкові поранення. Шістьох госпіталізували в стані середньої тяжкості», – повідомив Сергій Лисак.

«Радіо Свобода» повідомило, що росіяни обстріляли Дніпро ракетами «Іскандер-К». Одну із них збила ППО, проте інше влучання було в автовокзал. Пізніше голова ОВА підтвердив, що внаслідок обстрілу постраждало десятеро людей. Троє з них перебувають у лікарні.

Внаслідок обстрілу пошкоджено приблизно десяток об’єктів. Йдеться про банк, АЗС, готель, агрофірму, адміністративну будівлю та виробництво меблів. Також ушкодження отримали 15 кіосків у місті, три житлових будинки та кілька авто. У Дніпрі пошкоджена критична інфраструктура, зокрема водогони та газогони.

За даними Сергія Лисака, інформація про постраждалих та руйнування уточнюється. На місці працюють правоохоронці та рятувальники.