Кількість загиблих від російського удару по кафе в селі Гроза зросла до 55 людей

Руїни після ракетного удару росіян по кафе в селі Гроза на Харківщині

Зросла кількість жертв російського ракетного удару по кафе у селі Грозі Куп’янського району на Харківщині. Станом на ранок 11 жовтня відомо про 55 загиблих. Про це повідомив речник облпрокуратури Дмитро Чубенко, пише «Суспільне».

За його словами, за добу було ідентифіковано двох жінок, які були у списку зниклих безвісти.

«Триває ідентифікація тіл загиблих. Вже ідентифіковано 55 тіл. Вважаються безвісти зниклими троє людей. Дітей серед них немає. Виходячи з заяв родичів про зниклих людей, кількість загиблих може ще збільшитись до 58», – повідомив Чубенко.

За словами представника прокуратури, криміналісти та судово-медичні експерти здійснюють дуже кропітку роботу з ідентифікації загиблих. Зокрема, тіло одного з чоловіків, який перебував в епіцентрі вибуху, було розірвано щонайменше на 19 частин.

Як повідомляв ZAXID.NET, 5 жовтня російські воєнні злочинці завдали ракетного удару по магазину-кафе в селі Гроза Куп’янського району Харківської області, коли там проходили поминки за військовослужбовцем, якого перепоховали в рідному селі. Відразу після удару щонайменше 51 людина. Згодом кількість загиблих зросла до 53 людей.

За інформацією правоохоронців, росіяни вдарили по кафе ракетою «Іскандер-М», її уламки вилучено з місця трагедії. 11 жовтня СБУ заявила, що викрила зрадників, які навели російські ракети на село Гроза на Харківщині. Ними виявилися двоє рідних братів, які перейшли на бік окупантів.