Як приготувати торт “Наполеон” на сковороді

Торт «Наполеон» на сковороді

Торт «Наполеон» – це вишукана і смачна ласощі, яка завжди радує гостей і рідних. Ця страва має свою історію і власні особливості приготування. Однак, що робити, якщо у вас немає духовки або ви хочете спробувати щось нове? Рішення просте – приготуйте торт «Наполеон» на сковороді.

Для приготування цього торта вам знадобляться такі інгредієнти: столових ложок маргарину, один стакан молока, столові ложки оцту, щіпка соди, столові ложки цукру, цукровий пісок для обсмажування, столова ложка муки, один яйця, пакетик ванільного цукру, 200 грам згущеного молока, 200 грам горіхів, 200 грам шоколаду.

Спочатку потрібно приготувати коржі для торта. Для цього змішайте в сковородці маргарин, молоко, оцет, соду, цукор і муку. Доведіть суміш до однорідності і влейте в неї яйця. Тісто повинно бути м’яким і гладким. Відправте його на 15 хвилин у холодильник.

Торт «Наполеон» на сковороді

Торт «Наполеон» на сковороді – це смачний десерт, який можна приготувати без використання печі. Для цього потрібні звичайні інгредієнти, які є у кожній господині.

Спочатку треба приготувати тісто для торта. У глибокій мисці треба розтерти масло з цукром-піском до однорідності. Додайте одне яйце і знову ретельно перемішайте. Поступово влейте просіяне борошно і соду, змішану з оцтом. Замісіть м’яке тісто, щіпку солі і відправте його у холодильник на 30-40 хвилин.

Після цього розігрійте сковорідку та обсмажте тесто, розкочуючи його тонким шаром. При цьому варто слідкувати, щоб тісто не підгоріло. Охолоджене тісто розріжте на кілька шматочків.

Далі треба приготувати крем для торта. У миску влити вершки і додати цукор-пісок та ванілін. Збити цю масу до однорідності та додати згущене молоко. Масу добре змішати і додати терте масло. Знову перемішати і крем готовий.

Починаючи з першого шару тіста, на кожну сковорідку кладуть одну порцію крему. Таким чином накладають кожен шматочок тіста і крему один на один. Повторюють цю процедуру до останнього шматочка тіста.

Останній шар тіста прикрашають кремом та горіхами. Торт слід поставити в холодильник на кілька годин, щоб він настоявся. При подачі можна прикрасити торт шоколадом або іншими приємними додатками.

Таким чином, торт «Наполеон» на сковороді – це дуже смачний і легкий у приготуванні десерт, який можна зробити зі звичайних інгредієнтів. Він стане справжньою окрасою будь-якого святкового столу і здивує своїм неповторним смаком.

«Наполеон» з сметаною

Торт “Наполеон” з сметаною – один з найпопулярніших тортів в українській кухні. Його особливість – ніжність і м’якість тіста, яке готується з використанням сметани. Для приготування цього торта потрібно змішати інгредієнти для тіста: жирності сметаною, яйцями, цукром, молоком і содою. Всі ці інгредієнти потрібно добре змішати, додати просіяне борошно і знову перемішати до однорідної маси.

Далі, з отриманого тіста потрібно формувати декілька шарів печива, розкочувавши його тонким шаром і обсмажити на сковороді з обох сторін до рум’яності. Щоб тісто не піднялося, його можна проколоти декілька разів зубочисткою або виделкою. Після того, як всі шари тіста готові, їх потрібно залишити охолоджуватися.

Тоді можна приступити до приготування крему. Для цього потрібно збити вершки з цукровим пудрою і ваніліном до однорідної маси. Коли крем готовий, його можна намазати на кожний шар тіста, викладаючи їх один на один. Шари тіста потрібно також присипати тертим горіхами або згущеним молоком.

Після збирання торта, його треба залишити пропитатися протягом кількох годин, а краще всього на ніч. Перед подачею на стіл, торт можна прикрасити за бажанням – шоколадом, горіхами, фруктами або карамеллю. Готовий торт “Наполеон” з сметаною гарно виглядає і має незабутній смак.

Сирний «Наполеон» на сковороді

Сирний «Наполеон» на сковороді

Для приготування сирного «Наполеона» на сковороді потрібно мати наступні інгредієнти:

  • маргарин – 1 стакан
  • циукор-пісок – 1 склянка
  • яйця – 4 штуки
  • молоко – 1 склянка
  • грам муки – 3 столові ложки
  • сода – 1/2 чайної ложки
  • оцет – 1 чайна ложка
  • сирок – 300 грам
  • згущене молоко – 1 пакетик
  • вершки – 200 грам
  • ванільний цукор – 2 чайні ложки
  • шоколад – для прикраси

Для початку необхідно змішати маргарин з цукром і відправити їх у сковорідку. Ретельно перемішати масло з цукром до однорідності, додати яйця та молоко, знову перемішати. Далі влити соду, збити від бурхливого кипіння оцтому і швидко виливати сирок. Знову все добре перемішати, поки крем не стане однорідним.

Для приготування тіста потрібно в миску просіяти муку, додати цукор-пісок, оцет і соду. Знову ретельно перемішати. Далі влити молоко і додати розтоплений маргарин. Все добре перемішати до однорідності. Додати до тіста змішану соду і ацет, перемішати швидкими рухами до об’єднання всіх інгредієнтів.

Тепер потрібно розкатати тісто на форму і обсмажити його на сковороді з обох боків до румяності. Кожен шматочок тіста можна змазати кремом і посипати горіхами.

Покласти тісто на форму, змастити верхній шар кремом, равномерно розподілити інший шар тіста і знову змастити кремом. Повторювати цей процес до закінчення тіста і крему. Зверху торта можна прикрасити шоколадом або горіхами. Дати торту настоятися декілька годин. Готовий «Наполеон» на сковороді гарненько прикрасити цукровим пудрою.

Медовий торт на сковороді

Медовий торт на сковороді – це простий і смачний рецепт, який можна приготувати вдома за кілька простих кроків. Для його приготування необхідні такі інгредієнти:

  • молоко – 1 склянка;
  • маргарин – 200 г;
  • цукор-пісок – 1 склянка;
  • мед – 2 столові ложки;
  • яйця – 2 шт;
  • сода – щіпка;
  • мука – 2-3 склянки;
  • горіхи – 1 чайна ложка;
  • ванілін – 1 пакетик;
  • згущене молоко – 1 банка;
  • вершки – 1 пакетик.

Спочатку потрібно розтопити маргарин разом з медом і дати цій масі трохи охолонути.

У молоко додати цукор-пісок і соду, добре перемішати. Додати розтоплений маргарин з медом і змішати усе до однорідності.

Поступово додавати просіяне борошно і змішувати тісто до густої консистенції. Додати горіхи і ванілін.

Сковородку зі зневодненою поверхнею змастити маслом і розігріти на середньому вогні. Викласти порції тіста на сковородку і обсмажити до золотистого кольору з обох боків.

Потім змішати згущене молоко з вершками і ванілін. За допомогою цієї маси промазати кожен шматочок торта.

Торт можна прикрасити шоколадом або горіхами. Відправити торт у холодильник на декілька годин, щоб крем трохи затвердів. Після цього можна насолоджуватися смачним і соковитим медовим тортом на сковороді.

Рецепт торта «Хвилинка» на сковороді

Рецепт торта «Хвилинка» на сковороді

Щоб приготувати смачний торт «Хвилинка» на сковороді, нам знадобляться такі інгредієнти:

  • 200 г печива;
  • 100 г масла;
  • 1 склянка молока;
  • 1 склянка цукру;
  • 2 яйця;
  • 2 столові ложки мучки;
  • 1 пудинг ванільний;
  • 100 г маргарину;
  • 200 г згущеного молока;
  • 1 чайна ложка соди;
  • шоколад або горіхи для прикраси.

Спочатку треба приготувати тісто. Для цього розбити яйця в глибоку миску, додати цукор і добре збити допомогою міксера. Далі влити молоко, додати розтоплене масло і знову все змішати. Утримуючи міксером, додати сіль, соду та пудинг і змішати до однорідності. Поступово додавати мучку і знову все перемішувати.

Вже майже готове тісто треба виливати на розігріту сковорідку і розподілити його по всій поверхні. Тісто треба смажити на помірному вогні до появи рум’яності. Потім перевернути торт на іншу сторону і продовжити смажити, поки і вона не зарум’яниться.

Тим часом ми можемо приготувати крем. Для цього маргарин треба розтопити в сковорідці, додати згущене молоко і ретельно перемішати до однорідності. Потім додайте ванілін та змішайте ще раз.

Коли торт буде готовий, його треба зняти з вогню і дати трохи охолонути. Потім його можна розрізати на дві частини. Одну частину покласти на піднос, змазати кремом, а потім накрити другою частиною. Весь торт зверху і по боках треба змастити кремом.

Для прикраси можна використовувати тертий шоколад або горіхи. Їх треба просіяти на торт, щоб він виглядав гарненько і апетитно.

Сирна «Хвилинка» без випічки

Сирна «Хвилинка» без випічки

Подаємо вашій увазі простий і смачний рецепт сирної «Хвилинки», яку можна приготувати без випічки. Цей десерт стане чудовим доповненням до будь-якого святкового столу або просто насолодженням для себе і своїх близьких.

Інгредієнти:

  • 1 пакетик пудингу (виберіть смак за вашим бажанням)
  • 1 склянка молока
  • 200 грам вершків
  • 200 грам твердого сиру
  • 2 столові ложки цукру
  • 100 грам маргарину
  • 100 грам печива
  • 50 грам шоколаду

Приготування:

  1. В сковорідці обсмажте печиво з обох боків до румяності.
  2. Змішайте пудинг з цукром і молоком в сковорідці та відправте на вогонь.
  3. За допомогою вибивачки збити вершки до однорідності.
  4. Змішайте вершки зі сметаною, а потім додайте до сковорідки.
  5. Додайте тертий сир і розтоплений маргарин до сковорідки.
  6. Постійно помішуючи, готуйте масу до однорідності.
  7. Вилейте масу на підготовлену форму з печивом, розподіліть рівномірно.
  8. Посипте згущеним молоком та натертим шоколадом.
  9. Покладіть в холодильник на 2-3 години до застигання.
  10. При подачі можна прикрасити шматочками печива та шоколадом.

Отже, з допомогою сковорідки і простих інгредієнтів, ви зможете гарненько приготувати сирну «Хвилинку» без випічки. Цей легкий і смачний десерт точно стане улюбленим у вашій родині!