Під час вуличного конфлікту у Києві п’яний перехожий зарізав 14-річного підлітка

Правоохоронці розшукали нападника у власній квартирі

У Києві 46-річний чоловік вдарив ножем 14-річного хлопця, із яким у нього виник конфлікт. Внаслідок поранення в груди дев’ятикласник помер у лікарні, повідомили у понеділок, 23 жовтня, у прес-службі Національної поліції.

За даними правоохоронців, про напад повідомили лікарі «швидкої допомоги» ввечері 22 жовтня. Пораненого у груди неповнолітнього виявили поруч із багатоповерхівкою у Дніпровському районі Києва.

«Спершу між хлопцем та чоловіком виникла суперечка через зауваження, яке незнайомець зробив неповнолітньому, а потім вдарив підлітка ножем у груди. Після скоєного нападник залишив місце вчинення злочину, а очевидці викликали “швидку”. Лікарі близько пів години намагались реанімувати потерпілого, але змушені були констатувати його смерть», – повідомили у прес-службі поліції.

Нападника розшукали у власній квартирі. У сусідки чоловіка виявили ніж зі слідами крові, який зловмисник попросив її сховати. Чоловіка затримали.

Тіло загиблого хлопця передали на судово-медичну експертизу. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство). Чоловіку, який скоїв напад, загрожує до 15 років позбавлення волі. Наразі триває слідство.