Картопля, яка ніколи не прилипає до сковорідки: допоможе одна хитрість

Під час смаження картопля часто прилипає до сковорідки, а після того – ще й починає розвалюватись. Через це не лише псується зовнішній вигляд страви, а й втрачаються її смакові якості.

Про цей спосіб розповіли на сторінці kuznecova_pp в Instagram.

Однак є один простий лайфхак, за допомогою якого смажену картопельку можна врятувати, зробивши її дуже апетитною і надзвичайно смачною!

Як смажити ідеальну картоплю?

Перед тим, як налити олію на сковорідку, поверхню треба присипати сіллю і перемішувати протягом декількох секунд.

Сіль вбере зайву вологу, і страва вийде цілісною, хрусткою й золотистою

До речі, завдяки цьому вдасться уникнути розбризкування олії.


973