Француженки кладуть під подушку лавровий лист: вирішують одразу три проблеми

Ви коли-небудь замислювалися про те, що лаврове листя можна використовувати не тільки на кухні? Виявляється, у Франції кладуть його під подушку перед сном

Про це пише Главред.

Навіщо класти лавровий лист під подушку?

Якщо вам важко засинати, і ви хочете почуватися більш розслабленим і хочете заспокоїти свій сон, достатньо покласти під подушку лавровий лист. Хоча наукових досліджень, які б доводили його ефективність, не існує, ще наші бабусі розуміли, що аромат цього чагарнику сприяє розслабленню і гарному самопочуттю. А це може призвести до спокійного сну.

Крім того, у багатьох стародавніх культурах було заведено спалювати кілька сухих лаврових листків, щоб відлякати злих духів і відігнати негативні енергії.

Якщо ви боїтеся таких комах, як клопи, блохи, комарі або навіть воші, то просто покладіть під подушку лавровий лист, щоб відлякати цих непрошених гостей.

Але міркуймо тверезо: якщо ваша постільна білизна заражена цими маленькими звірками, лавровий лист вам не допоможе, і вам доведеться замислитися про ретельне лікування проблеми.

Який лавровий лист класти під подушку?

У сушеному або свіжому вигляді потенціал лаврового листа перевершує всі очікування! У свіжому вигляді вони надають стравам чудового аромату. Однак, щоб скористатися їхньою духовною і лікарською силою, їх потрібно використовувати в сушеному вигляді.

Це той випадок, якщо ви хочете покласти їх під подушку.


12 267

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *