Збірна України зіграла з Чехією у Лізі націй: що відомо

Фото: isport.ua

Сьогодні, 14 жовтня, відбувся матч 4-го туру Ліги націй-2024/2025 у групі В Україна — Чехія. Матч провели в польському Вроцлаві на стадіоні “Тарчинський Арена Вроцлав”.

Про це пише .ua

На початку першого тайму українці розіграли м’яч з центру поля і намагались контролювати його через короткий пас між захисниками. На 18-й хвилині чехам вдалось вийте вперед, гол забив Лукаш Черв. Рахунок став 1:0.

23 хвилина – заміна у складі збірної України: замість Олексія Гуцуляка на поле вийшов Олександр Зубков.

На 44-й хвилині гравець збірної Чехії Ладислав Крейчі пробив у ворота українців, але арбітр зафіксував офсайд. До перших 45 хвилин суддя додав ще чотири хвилини. Перший тайм завершився з рахунком 0:1 на користь Чехії.

Другу 45-хвилинку чехи розпочали активно, організувавши атаку біля воріт українців. На 52-й хвилині арбітр оголосив пенальті у ворота чехів. Його пробив форвард збірної України Артем Довбик. М’яч потрапив у сітку воріт, рахунок зрівнявся 1:1.

56 хвилина – дві заміни у складі Чехії: Гложек і Лінгр вийшли замість Провода й Черни. На 80 хвилині – заміни в складі збірної України: Тимчик і Яремчук замінили Коноплю і Довбика.

Матч завершився з рахунком 1:1.

Фото: EPA/UPG

У сьогоднішньому матчі, порівняно з попереднім поєдинком проти Грузії, головний тренер Сергій Ребров в стартовому складі зробив одну зміну. Замість Івана Калюжного з перших хвилин на поле вийшов Тарас Степаненко, який відновився після пошкодження.

Нагадуємо, що у сезоні Ліги націй 2024/25 збірна України виступає у Дивізіоні B, де її суперниками є Чехія, Грузія та Албанія.
На старті турніру збірна України програла Албанії з рахунком 1:2, після чого поступилася Чехії з рахунком 2:3 та обіграла Грузію з рахунком 1:0.

Збірна України після трьох турів має у своєму активі три очки й посідає останнє місце у групі. Лідером групи є збірна Грузії, яка має шість очок. Таку ж кількість має збірна Чехії, проте Грузія попереджає її за додатковими показниками. Албанія з трьома очками посідає третє місце.


552

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *