Через негоду дорогущий Ford Mustang влетів у стовп: з’явилось відео ДТП

У місті Коростень водій елітного авто Ford Mustang через ожеледицю на дорозі не впорався з керуванням і врізався у стовп. В результаті події, на щастя, ніхто з людей не постраждав.

Про це 15 січня передає “dtp.kiev.ua” на сторінці в Facebook.

Також в мережі опублікували відео з місця ДТП. Як видно на кадрах, стовп на узбіччі дороги сильно покосився після зіткнення.

Легковик “припаркувався” біля нього своїм лівим боком, біля місця водія, при цьому з іншого боку на правих дверях видно сильну вм’ятину.

У публікації повідомляється, що “Мустанг” сильно занесло на дорозі під час руху при нинішніх непростих погодних умовах – опади та сильний вітер зараз швидко створюють ожеледицю на дорогах. Так, водіїв закликають до особливої пильності за кермом, дотримання безпечної швидкості, дистанції та інтервалу.

Як видно на ролику про аварію, постраждав “Мустанг” 2015 року випуску.

В Україні такі елітні автомобілі – у вживаному варіанті або після ДТП, “в ідеальному стані, без подряпини” та у повній комплектації “з заводу” – пропонують купити за ціною від 20 до 35 тисяч доларів плюс-мінус, тобто приблизно від 500 тисяч гривень до майже 1 мільйона гривень.


403