На Луганщині окупанти важко поранили двох діток, їм загрожує ампутація ніжок

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай розповів про складний день в області.

Про це він написав на своїй сторінці.

“Важкий день…росіяни посилили “асвабаждєніє”. Чесно і відкрито: в нас загострення, ситуація важка. Орки як почали масовано обстрілювати о 6-й ранку область, так і не спинялися. Сьогодні дісталося всім вільним містам.

У Попасній – авіація, в Лисичанську – артилерія. Двоє загиблих, п’ятеро поранені, 21 врятовано – народилися в сорочці”, – написав Гайдай.

Він розповів, що двоє діток віком 2 і майже 8 років у надзвичайно важкому стані.

“Двоє діток у важкому стані вже в лікарні сусідньої області, малечі загрожує ампутація обох нижніх кінцівок…Лікарі будуть робити все можливе…” – додав Гайдай.

Він наголосив, що евакуація поки що можлива, і закликав усіх мирних мешканців Луганщини, особливо сімей із дітьми, якнайшвидше виїжджати.

“Евакуація поки є, вивозити людей стає все складніше, але…Почуйте мене…

Двоє діток, майже два і майже 8 років… Вибір, їхати чи не їхати з області, кожен робить самостійно, орієнтуючись на власні обставини. Але ми не можемо втрачати вас…Подбайте про себе, подбайте про ваших дітей!

Сидіти і чекати доброти ворога – не на часі, орки прийшли вбивати, і виконують свою місію щодня… Нині хочуть вбивати ще більше – цей день яскравий приклад”, – написав голова Луганської ОВА.

Він також звернувся і до літніх людей із тим самим закликом.

Гайдай запевнив, що Луганщину не здадуть окупантам.

“Наші захисники подбають про НАШУ Луганщину! Не тільки про Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Кремінну, Попасну, Гірське, Рубіжне, АЛЕ І ПРО Старобільськ, Сватове, Щастя, Станицю Луганську, Біловодськ, Білокуракине, Троїцьке, Новоайдар, Мілове, Марківку. Ніхто нікого не здасть! Жодного сантиметру землі не буде віддано, ворог в істериці бігтиме до російського кордону!” – написав голова ОВА.


114