Окупанти вдарили по Дніпру, Харкову і Запоріжжю в перші хвилини Дня Незалежності

У перші хвилини Дня Незалежності України, 24 серпня, російські окупаційні війська завдали ударів українських містах. Вибухи було чути в Запоріжжі, Харкові, а також Дніпрі та області.

Про це пише Обозрєватєль.

Влада підтвердила ворожі атаки.

У Запоріжжі вибухи почали гриміти приблизно за 10 хвилин після опівночі. Голова Запорізької ОВА Олександр Старух повідомив, що ворожі ракети влучили в об’єкти інфраструктури у Шевченківському та Комунарському районах.

Він зазначив, що інформація щодо постраждалих уточнюється. За даними з місцевих Telegram-каналів, ракети по місту запускали з окупованих територій області.

Згодом секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв підтвердив ще один ворожий удар по місту. За його словами, близько 04:00 війська РФ атакували інфраструктурний об’єкт одного з районів Запоріжжя.

Про вибухи у Харкові повідомив мер міста Ігор Терехов. Він написав, що цього разу під ворожим вогнем опинився Новобаварський район. За кількома адресами було зафіксовано прильоти.

“Про постраждалих наразі інформації немає”, – писав мер.

У Дніпрі після опівночі теж чули вибух. У соцмережах писали про роботу ППО, проте офіційно цю інформацію поки що не підтверджено. Приблизно за годину з’явилися повідомлення про вибухи на Дніпропетровщині.

Близько 3:20 у Дніпрі пролунав ще один потужний вибух. У місцевих каналах повідомили про прильоти, внаслідок удару РФ почалася пожежа.


911