Програми

Програми

Спорт

Спортивний огляд Лозівщини. Програма про те, що сталося упродовж тижня на футбольних полях, більярдних столах, борцівських матах. Найостанніші зміни у турнірних таблицях і багато іншого від спортивного коментатора Володимира Мельникова.

Дивитись програми

Тинейджер

Програма для підлітків та молоді. Репортажі про наших хлопців і дівчат, які полюбляють співати, танцювати, займатися спортом і багато чого іншого. Мистецтво, розваги, музика, спорт, дружба — це далеко не повне коло тем програми «Тинейджер»!

Дивитись програми

Час для Вас

Вітальна программа. Вона дає можливість не тільки передати побажання близьким, а ще й показати по телебаченню їхні фотографії та замовити їм пісню. У програмі можна й просто передати привіт. “Час для Вас” – дарує гарний настрій та об’єднує серця.

Дивитись програми

Давнє місто

Культурологічна програма про історію Лозової. Пригадати забуте і дізнатися про незнане минуле нашого міста пропонує автор Ірина Лєушканова. Цікаві факти, теорії, розповіді, які не залишать нікого байдужим, – все це у програмі “Давнє місто”.

Дивитись програми

Спецпроект

Телевізійна версія цікавих, важливих, видовищних і масових заходів у Лозовій. Живе відео, емоції і враження учасників та свідків прямо на місці події — дивіться усе це у програмах циклу “Спецпроект”.

Дивитись програми

Актуальна тема

Роз’яснення фахівців без журналістських коментарів. Нововведення у різних сферах, практичний шлях вирішення складних питань, звіти про діяльність установ та організацій – усе це можна побачити у програмі “Актуальна тема”.

Дивитись програми

Як це зробити?

“Як це зробити” – програма корисних порад. Ведуча Анна Скрипник збирає думки та пропозиції експертів, які полегшують життя. З ними можна швидше оформити необхідні документи, застерегтися від махінацій та легше впоратися зі звичайними побутовими справами.

Дивитись програми

Навколо

Культорологічна програма. Поряд з нами живе багато яскравих, самобутніх, цікавих особистостей, спілкування з якими підіймає настрій, дарує заряд енергії, надихає на творчість. Все це – герої програми “Навколо”.

Дивитись програми

На здоров'ячко

“На здоров’ячко” – програма для всіх: і для тих, хто турбується про те, щоб жити довше і краще, і для тих, кому замислюватися не хочеться. Ніяких нотацій — лише цікаві факти про важливі речі.

Дивитись програми

  Калейдоскоп

Спільний проект творчого об’єднання ТОВ «ТРК Сігма» та міської ради старшокласників «Нова хвиля». Події з життя юних лозівчан, їхні захоплення та досягення. Все те, чим живуть сучасні школярі, та що їх цікавить – у програмі «Калейдоскоп»

Дивитись програми