У Нью-Йорку невідомий влаштував стрілянину на станції метро, є постраждалі

За попередніми даними, розстріляно п’ятьох людей

У вівторок, 12 квітня, у Нью-Йорку невідомий влаштував стрілянину на станції метро. На одній зі станцій метро невідомий у протигазі та будівельному жилеті відкрив вогонь по людях. Спочатку повідомили про 5 загиблих, а також понад десятьох поранених. Проте пізніше інформації про загиблих не підтвердили.

Близько 8:30 поліцейських викликали на станцію метро «36-та вулиця». Вони також отримали повідомлення про задимлення на станції.

«За попередніми повідомленнями, під час ранкової стрілянини було поранено 13 людей, кілька з них застрелені. Поліція розшукує чоловіка в робочому жилеті та протигаз», – повідомляє The New York Times.

Фото Укрінформу, The New York Times

Згідно з повідомленнями поліції, підозрюваний відкрив каністру в метро, в результаті чого вагон наповнився димом. Потім він розпочав стрілянину.

Рятувальники повідомили, що постраждали 13 осіб, кілька з них внаслідок обстрілу. За інформацією Укрінформу, вогнепальні поранення отримали п’ятеро людей, двоє – у тяжкому стані. Решта постраждали через тисняву й падіння.

Пожежники, які прибули на повідомлення про задимлення на станції 36th Street в районі Сансет-Парк, виявили також вибухові пристрої, які не здетонували. Проте пізніше цієї інформації не підтвердили.

У поліції повідомили, що розшукують чоловіка в протигазі та помаранчевому будівельному жилеті.

Детальнішої інформації щодо кількості травмованих, а також щодо їхнього стану немає. Прес-секретар мера Нью-Йорка Еріка Адамса утримався від коментарів, бо наразі інформація ще є попредньою.

Пізніше видання Голос Америки повідомило, що постраждали 16 осіб. 10 із них отримали вогнепальні поранення. П’ятеро постраждалих були госпіталізовані. Їхній стан важкий, але стабільний.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter