Росіяни повідомили про загибель кількох десятків військових унаслідок удару HIMARS

Внаслідок ракетної атаки на полігоні в районі окупованого села Трудівське Донецької області загинули від 55 до 65 російських військових. Про це у вівторок, 20 лютого, повідомили одразу кілька російських ресурсів, зокрема російська служба ВВС.

Попередньо, удар по полігону був здійснений двома ракетами з американської установки HIMARS. У цей момент на полігоні вишикувались російські військовослужбовці 4, 5 і 6-ї роти 36-ї гвардійської мотострілецької бригади в очікуванні командувача 29-ї армії Східного військового округу генерал-майора Олега Моісєєва.

«Вишикували в чистому полі командири», – розповів BBC військовий ЗС Росії.

За даними російських ЗМІ та Telegram-каналів, внаслідок удару загинуло щонайменше від 55 до 65 військових. Також низка так званих військових кореспондентів РФ опублікували відео з місця влучання, де видно багато тіл, розкиданих по полю.

Увага! Відео містить ненормативну лексику!

Зазначимо, що село Трудівське у Волноваському районі Донецької області розташоване більш ніж за 30 кілометрів від лінії зіткнення.


Червоним обведене село Трудівське Мапа DeepState

В Україні ракетний удар по полігону поки що ніяк не коментували. 36-та гвардійська мотострілецька бригада дислокується у місті м. Борзя Забайкальського краю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *