У Новобаварському районі відновлюють мережі водовідведення

У Новобаварському районі відновлюють мережі водовідведення

16 березня 2023
16:20
ЖКГ

У Новобаварському районі відновлюють мережі водовідведення
Бригади комплексу «Харківовідведення» завершили перекладку 36 м каналізаційного колектора діаметром 500 мм на пр. Ново-Баварському, 103.

Як повідомив сьогодні, 16 березня, начальник дільниці з ремонту мереж водовідведення В’ячеслав Язиков, на місці розриття вже закінчується благоустрій території з підготовкою для укладання асфальту.

«Замінили понад 30 метрів аварійної, пошкодженої корозією ділянки трубопроводу. Ремонтували поліетиленовими трубами, які не піддаються корозії. Щоб не створювати дискомфорту харків’янам, роботи проводилися без відключення абонентів, було налагоджено паралельне перекачування стоків насосними агрегатами», – зазначив В’ячеслав Язиков.

За його словами, цей колектор приймає стоки від кількох насосних станцій, які забезпечують водовідведення з селища Пісочин, Солоницівської промзони та більшої частини Новобаварського району.

«Ми продовжуємо контролювати стан каналізаційних комунікацій. Окрім аварійних, ремонтних та профілактичних робіт, виконуємо всі планові перекладання та заміни трубопроводів, відновлюємо каналізаційні колодязі. Тільки з початку року замінили вже 150 метрів колекторів», – розповів начальник дільниці.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати

Новини по темі: