Упродовж минулої доби працівники поліції Харківщини відреагували на 965 викликів від громадян

Більшість з них стосувалася злочинів проти основ національної безпеки, володіння чужим майном, шахрайств. З початку повномасштабного вторгнення до поліції надійшло майже 612 000 повідомлень і звернень громадян. Усі звернення опрацьовані.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних та у проведенні пропагандистської групової діяльності до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 35 осіб.

На блокпостах Харківської області за недопущення відправлення в населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3800 транспортних засобів.

В ході відпрацювання території працівники поліції викрили чотирьох громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили заборонені речовини.

Працівники відділу поліції в метрополітені на станції метро «Армійська» виділили двох дівчат 10 та 4 років, які самостійно без дорослих їхали в метрополітені. Як з’ясувалося, мати залишила їх на знайомому, а сама поїхала за місто. Щодо малолітніх ніяких злочинів не вчинено. Вирішується питання про притягнення матері до відповідальності.

Мінульової доби на території Харківщини сталося 6 дорожно-транспортних пригод, в яких 3 громадяни отримали травми.

У місті Лозова поліцейські викрили водія, який керував транспортним засобом у стані сп’яніння.

Про будь-які злочини або події можна цілодобово повідомляти на «гарячу» лінію «102», до чергової частини Головного управління Національної поліції в Харківській області за телефоном 0503022044 або через чат-бот @Kharkiv102_bot.


Відділ комунікацій поліції Харківської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *