Харківщина отримала від Черкаської області понад 50 генераторів та паливо

Про це повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов.

«Продовжуємо формувати резерви для енергетичної сфери Харківщини, яка зазнала значних руйнувань внаслідок ворожих обстрілів. Вкотре до нашої області надійшла допомога, цього разу – від жителів Черкащини. Хочу подякувати усім, хто продовжує підтримувати наш регіон, це є дуже важливим для нас. Головне, що жителі Харківської області відчувають плече, яке підставляє вся країна», – сказав Олег Синєгубов.

За словами начальника Черкаської ОВА Ігоря Табурця, до Харківщини спрямували генератори, паливо, акумулятори і павербанки. 

«Ми знаємо про масштаб руйнувань об’єктів критичної інфраструктури у Харківській області, тому першочергово попросили наші громади і райони долучитися до допомоги. Практично за два дні зібрали і привезли 54 генератори різної потужності, 4 зарядні станції, паливо, акумулятори, павербанки та плівку. Готові й надалі підтримувати Харківщину. Наша сила – в єдності. Разом до Перемоги», – сказав Ігор Табурець.

Нагадаємо, днями від  Житомирської області до Харківщини надійшла допомога у вигляді 36 генераторів потужністю до 15 кВт і генератора на 500 кВт.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *