«Не треба шукати логіку в діях росіян». Володимир Тимошко в ефірі «Суспільне.Новини» розповів про наслідки влучання російських боєприпасів в Харкові

               

Російські
військові вдарили сьогодні по Харкову
двома боєприпасами УМПБ Д-30. Один чоловік
загинув, дев’ять громадян поранені.
Пошкоджені житлові будинки, знищені
вщент цивільні гаражі.


Серед поранених внаслідок російського обстрілу – брат-близнюк загиблого 25-річного чоловіка. Їх батько також працює на залізниці. Він знаходився неподалік влучання. У ньо8го гостра реакція на стрес.

Легкі поранення отримали двоє поліцейських.

Останні удари по місту  не пов’язані з намаганням ворога влучити в об’єкти інфраструктури. Це більш похоже на хаотичне бомбардування з метою залякування населення, терору, виняткового цинізму, виняткової ненависті до всього, що є в Харкові. Це тупа нелюдська ненависть.

Одночасно з ударами по Харкову нанесено декілька ударів КАБами в прикордонних зонах. Це населені пункти Веселе, Глибоке, Липці, Золочівська, Дергачівські громади, Вовчанськ. Всі вони страждають від масового населення ударами КАБів. На щастя, там жертв немає, однак ці удари призвели до руйнації великої кількості приватних будівель.

Давайте не шукати логіку в діях ворога. Логіка властива істотам, які мають розум. Це виключно терор, бажання примусити населення панікувати, залишите своє місце. Пов’язане, на мою думку, з розповсюдженням ІПСО про ймовірне захоплення міста, щось таке нереальне, що вони вже хочуть два роки зробить.

Відділ
комунікації поліції Харківської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *