Офлайн-навчання відновили в 12 закладах освіти Красноградського району

Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Рішенням ради оборони області Красноградський район було вилучено із зони активних або можливих бойових дій. Це дало змогу розпочати офлайн-навчання в освітніх закладах з наявними укриттями, які відповідають вимогам ДБН. Тож у 10 школах майже 4000 учнів повернулися за парти, і 2 заклади дошкільної освіти розпочали заняття з дітьми. 

«Діти можуть розпочати офлайн-навчання лише за згодою батьків. Відтак 58% дітей району вже розпочали очне навчання, заяви від батьків продовжують надходити. Дякую педагогічним колективам Красноградщини, що попри постійну загрозу обстрілів надаєте нашим дітям якісні знання. А також районній адміністрації за облаштування укриттів та створення навіть «під землею» комфортних умов для навчання», – зазначив Олег Синєгубов. 

Освітяни розповідають, що також сумували за офлайн-навчанням, адже дистанційна освіта продовжується ще з пандемії COVID-19. 

«Я можу підійти до кожної дитини, допомогти записати правильно, як потрібно тримати ручку, як потрібно сидіти за робочим столом. Так як вчитель – це ніхто не пояснить. І ми дуже раді, що повернулися, сіли за парти», – розповідає вчителька початкових класів одного з навчальних закладів Красноградського району Вікторія Піддубна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *